Koti 2017-11-11T00:00:58+00:00

Me kaikki tarvitsemme viileitä ja toimivia gadgeteja

Super puhelin tarjouksia

Mitä kannattaa harkita, kun ostat puhelinta?

 • Hinta: Kuinka paljon maksat?

  Nyt, kun langattomat operaattorit eivät enää tue kaksivuotisia puhelimia, lopetat täyden hinnan maksamisen. Ja vaikka palveluntarjoajat yrittävät helpottaa piippausta hajottamalla kuukausimaksut, voit helposti maksaa missä tahansa 250: stä $ 1,000: een seuraavalle puhelimelle. Emme sano, että älypuhelimet eivät ole sen arvoisia, mutta on pakottavia vaihtoehtoja.

 • Käyttöjärjestelmä: Android, iOS tai jotain muuta?

  Android

  Android hallitsee älypuhelinten maailmanlaajuista myyntiä ja hyvää syytä. Löydät paljon enemmän vaihtoehtoja kuin iOS-suunnittelu, näytön koko, tekniset tiedot, ominaisuudet ja hinta. Lisäksi Android on avoin käyttöjärjestelmä, joka helpottaa räätälöintiä upeilla kantoraketeilla ja widgetteillä.

  Uusimmalla Android 7.0 Nougat -versiolla Android-puhelimet tarjoavat paremman monikäyttölaatikon, jossa on uusi multi-stop-ominaisuus, suorat vastaukset ilmoituksiin ja Dose-toiminto, joka säästää akun käyttöikää. Kun uusi Android-versio saapuu, voi kestää useita kuukausia (tai kauemmin), jotta päivitetty käyttöjärjestelmä osuu puhelimeen. Tässä on kaksi poikkeusta: Googlen omat Pixel- ja Pixel XL -puhelimet, jotka vastaanottavat tietoturva- ja ohjelmistopäivitykset suoraan Googlelta.

  iOS 10

  Kaikki uusimmat iPhones – kuten iPhone 7, iPhone 7 Plus ja iPhone SE – käyttävät uusinta versiota Applen käyttöjärjestelmästä. iOS 10 tarjoaa useita parannuksia, mukaan lukien vuorovaikutteisempia ja ilmaisempia viestintäohjelmistoja, parannettu Siri, joka on liitetty useisiin sovelluksiin ja kotisovelluksiin, jotka auttavat hallitsemaan älykäs kodin gadgeteja.

  IOS-laitteen valitseminen on helppokäyttöistä, pääsy käyttöjärjestelmän päivityksiin heti, kun ne ovat käytettävissä (toisin kuin Android, paitsi Googlen Pixel-puhelimet) ja kyky työskennellä saumattomasti Applen laitteiden (kuten iPhone ja Mac) kanssa.

  Windows Puhelin

  Windows Phone ei ole koskaan tullut lähelle ja Windows 10 Mobile on hidas. Tärkeimpiä ominaisuuksia ovat Universal Windows ja Continuum. Universal-ohjelmat antavat kehittäjille mahdollisuuden luoda yksi sovellus Windows 10: lle työpöydälle ja mobiililaitteelle. Continuumin avulla voit käyttää Windows 10 Mobileia työpöydällä yhteensopivalla telakointiasemalla, esimerkiksi Acer Liquid Jade Primo -puhelimissa. Silti sovelluskehittäjät keskittyvät jatkossakin iOS- ja Android-versioihin, eikä tätä aluetta harkita, ennen kuin Microsoft löytää Surface-sovelluksen.

 • Näytön koko

  Suuret näytöt ovat muodissa, mutta näet yhä monenlaisia ​​näyttökertoja. Ja koko on vain osa tarinaa.

  Pieni näyttö (5 tuumaa tai vähemmän)

  Pienin näytön älypuhelin on tärkein syy kompaktille suunnittelulle. Sinun ei tarvitse venyttää peukkua mihinkään, ja puhelimesi on helppo asentaa taskuun. Pienet puhelimet, kuten 4,7 tuuman iPhone 7 ja 5 tuuman Google Pixel ovat pienikokoisia ja tehokkaita, ja 4,6 tuuman Xperia X Compact on kohtuuhintainen vaihtoehto.

 • Suunnittelu

  Hyvä tai huono älypuhelin on hyvin subjektiivinen, mutta jos olet kiinnostunut laadusta ja estetiikasta, etsi metalli- tai lasisuunnittelu tai puhelin, joka tarjoaa molemmat. On olemassa joitain halpoja puhelimia, joissa on muovisia kappaleita, mutta yleensä poistamme niistä, ellei sinun tärkein tehtävä säästää rahaa.

  Jos olet huolissasi kestävyydestä, varmista, että puhelin on vedenkestävä. Tyypillinen spec on IP68, mikä tarkoittaa, että puhelimen pitäisi pystyä käsittelemään alle 1 metrin vettä 30 minuutin ajan. Toisin sanoen sinun ei tarvitse huolehtia puhelimen vahingoittumisesta, jos se on märkä.

Ota meihin yhteyttä