1 SDPav - Beton amprentat Olt, Beton amprentat Dolj, Beton amprentat Teleorman, Beton elicopterizat Olt, Beton elicopterizat Dolj, Pret beton amprentat, Pret beton elicopterizat
(740) 244-5420 Lun - Vin 09:00-18:00 mun. Caracal, Jud. Olt, 235200, Romania
Certificat
ISO 9001:2008
Numarul #1
in zona de sud
Cere oferta!

Livrare la timp

100% livrat la timp

Preturi corecte

flexibilitate la plata

Seriozitate si profesionalism

experienta peste 10 ani

Calitatea produselor

Toate serviciile noastre vin insotite de garantia lucrarilor efectuate. Fie ca vorbim de turnarea sau intretinerea betonului.

Garantie pe "viata"

Apelati la experti si nu incercati dumneavoastra sa realizati proiectul. In cazul unui esec costurile vor fi destul de mari.

Ultimele tehnologii

Avand o bogata experienta in domeniul betonului amprentat si elicopterizat, folosim numai tehnologii de ultima generatie.

SDPav

Serviciile care intotdeauna depasesc asteptarile clientilor

Servicii SDPav

Despre betonul amprentat

Sistemul de pavaj cu beton amprentat este unul dintre cele mai folosite in domeniul decorarilor datorita calitatii, rezistentei si aspectului si pentru ca poate fi personalizat in functie de dorinta fiecaruia..

mai mult...

Despre betonul elicopterizat

Pardoseala din beton elicopterizat este un sistem bazat pe realizarea unui strat din beton cu caracteristici speciale.

mai mult...

Intretinere beton

Apeleaza la specialisti, atunci cand este vorba fie de beton amprentat, fie de beton elicopterizat. Consturile sunt reduse si garantam calitatea lucrarilor.

ague tree

Despre SDPav

SDPav are o experienta de peste 10 ani in acest domeniu, atat in tara cat si in strainatate (Spania, Franta, Italia etc). Ne-am remarcat prin raspunsul promt la cerintele clientilor si prin calitatea serviciilor oferite.

Daca aveti o curte si vreti sa o amenajati pavand cu beton amprentat astfel incat sa faceti niste alei dragute de trecere sau o terasa cocheta atunci nu trebuie decat sa ne sunati. De restul de ocupam noi!

Ce spun clientii

  • Cand spui SDPav spui calitate, seriozitate si implicare. Am aplicat beton amprentat in curtea firmei si sunt mai mult decat multumit de calitatea lucrarii. Multumesc pentru seriozitate.

    Danut C.
    Heaven Club - Caracal
  • Sunteti seriosi si mi-a placut asta. Ati realizat pavarea mai devreme cu 2 zile decat termenul spus initial. Va recomand cu mare drag!

    Adrian F.
    Client particular

Sunati si cereti oferta personalizata cu nevoile dumneavoastra!